AcoperisDurabil - AcoperisDurabil
  • Acasa
  • Tigle metalice
  • Sisteme pluviale
  • Galerie Video
  • Contact

Sistemul complet de drenaj

Materie primă :
Acoperire :
Rezistența la coroziune :
Cerințe tehnice :
Greutate foaie [kg] :
Grosime :
Pantă minimă la montaj :

Descriere

Sistemul pluvial - oțel suedez, 12 variante coloristice.

Sistemul pluvial  numit și  sistem de evacuare controlată a apei pluviale  de pe acoperiș sau  sistem de colectare și scurgere a apelor pluviale , așa cum ȋi spune și numele, are rolul de a prelua apa de pe acoperiș și ao direcției către sistemul de canalizare.

Sistemul pluvial este fabricat din oțel zincat la cald și protejat multistrat pe ambele fete pentru o comportare perfectă în timp. Sistemul de îmbinare a elementelor este simplu, rapid și eficient, nu permite scurgerea apelor pluviale pe fațada clădirii sau infiltrarea ȋn fundația și pereții casei, astfel protejează ȋntreaga construcție asigurȃnd o durată de viață mai mare.

MATERIA PRIMA

Producerea elementelor sistemului se bazează pe tehnologia suedeză, deoarece folosește oțelul suedez de cea mai bună calitate (0,6 mm), zincat pe ambele părți (275 g/mp) și acoperit cu Prelaq Nova (2 x 50 microni). Stratul de Prelaq Nova conferă produse o suprață de netezime deosebită, stabilitate foarte mare a culorii și o rezistență solidă la acțiunea apei de ploaie și a agenților poluanți din atmosferă.

Cele cinci straturi care conferă și protejează banda metalică garantează rezistența la coroziune a fiecarui element și conferă o lungă durată a vieții acestor produse. Acesta este motivul pentru care sistemul oferă garanții pentru o rezistență foarte îndelungată în singura operație de întreținere pe care trebuie să-și reducă la simplu cura de murdărie a jgheaburilor.

Sistemul pluvial  este produs în două variante tipodimensionale:

 • 125/88 , unde jgheabul are diametrul de 125 mm și burlanul are diametrul de 88 mm.
 • 150/97 , unde jgheabul are diametrul de 150 mm și burlanul are diametrul de 97 mm.

Schițe tehnice

Lăţime totală panou ţiglă :
Lăţime utilă panou ţiglă :
Lungime totală placă [mm] :
Lungime efectivă [mm] :
Înălțime ondulă țiglă [mm] :
Lățimea dintre vârfurile ondulei [mm] :
Suprafața plăcii [m²] :

Documentatie